Exo-Terra Glow Light Large - Lámpabúra terráriumba (25cm)

15.380 Ft

Exo-Terra Glow Light Large - Lámpabúra terráriumba (25cm)

- Nappali és éjszakai világítótest egyben- Hosszan tartó fényvisszaverő, fluoreszkáló világítást biztosít- Hőálló porcelán foglalat- Ideális kompakt fluoreszkáló izzókkal- Meggátolja a stresszt- Ideális éjszakai megfigyeléshez

Az Exo Terra Glow Light lehetővé teszi hő és/vagy fényforrások rugalmas elhelyezését a terráriumban, ahol épp szükség van rájuk. A készülék szerkezete erős, fém reflektorral, hőálló kerámia foglalattal és egy rugós forgócsipesszel. Könnyen ki-be kapcsolható az extra hosszú tápkábelen található kapcsolóval. A reflektor belseje egy nagy tükrözőképességű világító bevonattal van ellátva, mely jóval a lámpa kikapcsolása után is világít. Ez lehetővé teszi a nappali hüllőknek és kétéltűeknek hogy stresszmentesen visszahúzódhassanak éjjeli menedékükbe. A holdszerű ragyogás pedig az éjszakai hüllők és kétéltűek számára biztosít megfelelő látási viszonyokat, anélkül hogy megzavarná éjszakai életciklusukat. Ugyancsak ideális az éjszaka mozgó állatok megfigyeléséhez, mivel a lámpa felkapcsolása stresszt és zavarodottságot okozna náluk.

Számos csavaros izzó illeszkedik a lámpatestbe: Daytime Heat Lamp, Intense Basking Spot, Daylight Basking Spot, Halogen Basking Spot, Repti Glo Compact 2.0, 5.0 és 10.0, Infrared Basking Spot, Solar Glo 125W, stb.

A burkolat visszatürközi a fénysugarakat melyek különben kárba vesznének. Nappal tárolja a fényenergiát, amit éjjel lassan kisugároz, így ez a lámpatest hatékonyabb és energiatakarékosabb a szokványosaknál. Nincs szükség külön éjszakai izzóra, kivéve ha az hőforrásként használt.

A rugós csiptetővel akár több Glow Light lámpát is rögzíthetünk a terrárium falára és egy helyre irányítva fényüket sütkérező helyeket alakíthatunk ki, vagy egyszerűen egy fém fedőlapra is helyezhetjük őket.

Az Exo Terra Glow Light modellek NEM használhatóak Exo Terra terráriumoknál. Ezekhez az Exo Terra Light Dome-ok alkalmazhatóak, az Exo Terra Light Bracket-tel együtt

Átmérő:25 cm

Foglalat:100 W
vissza a kategóriához